3 savjeta da imaš partnera koji te obožava – besplatan priručnik

3 savjeta da imaš partnera koji te obožava – besplatan priručnik

Hej društvance,

Zar nije divna pomisao pored sebe imati divno stvorenje koje te voli, poštuje, podržava, zasmijava? Ko misli da si najdivnija, najljepša i najpoželjnija na svijetu?

 

Znate na šta mislim? To je onaj neko s kim se čini da u trenu projuri dan. Ko je tu kao podrška i čvrsto tlo pod nogama. Oslonac i utjeha. A opet da uz njega učiš, rasteš i raduješ se.

 

Ali evo začkoljice: kako ga pronaći?

 

Imate li iza sebe već dovoljno ljubavnih razočarenja i naprosto vam je dosta? Koliko ste se samo puta ponadali da će “ovaj put” biti bolje i drugačije, ali i ta veza je završila u korpi za otpatke?

 

Jeste li već krenuli stramputicom okrivljavanja sebe u stilu: “Šta nije u redu sa mnom? Zar ih tjeram od sebe? Hoću li ikada pronaći nekoga ko će me voljeti?”

 

Zvuči poznato? Obrišite suze, draga moja. Stresite veo razočarenja sa umorne duše, vrijeme je za promjene. Ako stvarno želite imati partnera koji vas obožava, obaj BESPLATAN PRIRUČNIK će vam u tome pomoći.

"3 savjeta da imaš partnera koji te obožava"

PREUZMITE BESPLATAN PRIRUČNIK

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

2 thoughts on “3 savjeta da imaš partnera koji te obožava – besplatan priručnik

  1. Kao psiholog, zar ne bi trebalo da objasnite svakoj jedinki da nije potrebno da trazi bilo koga ko ce da je voli, podrzava i zasmejava i da je ona sve to, samim svojim postojanjem. Da nije okrnjena polovina, kojoj treba druga polovina, nego da je celina. Da ne mora da ide iz razocarenja u razocarenje, jer ljubav to nije….
    Izgleda da je jedino vama potrebno psiholosko savetovanje.

    1. Draga Ivana, potpuno ste u pravu i apsolutno sam saglasna sa vašim stavom. Priručnik govori upravo o samopoštovanju, brizi o sebi i samoljubavi. Ne govori o “drugoj polovini”, ali govori o partnerskom odnosu, jer je to vrijednost kojoj gotovo svi ljudi teže. Ako ga još niste pročitali, toplo preporučujem. A na psihološko savjetovanje idem često i vrlo rado. Ne postoji ta masaža, haljina ili odlazak kod frizera koji mogu zamijeniti osjećaj dobrog razgovora sa psihološkim savjetnikom. 🙂
      Toplo Vas pozdravljam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *