3 uspješne priče – Kako čarobno “NE” ima moć promijeniti odnose i život

3 uspješne priče – Kako čarobno “NE” ima moć promijeniti odnose i život

Hej društvance,

Kad pomislim na ove priče srce mi poskoči. Tri divne osobe, koje su sa puno ljubavi prema sebi naučile kako im jedna mala riječ, za koju smo kao mali često dobijali “po nosu”, može promijeniti život i transformisati odnose sa dragim ljudima.

 

Imala sam tu veliku sreću njihovu promjenu gledati iz prvih redova i sa velikim zadovoljstvom i radošću je danas prenosim i vama. Želim da vas inspirišu da i vi jednako njegujete sebe.

 

Ako ste do sad mislili da će vas drugi doživjeti kao sebične, neodgovorne, neposlušne ili loše osobe kažete li im “NE”, ove tri priče iz stvarnog života će vas navesti da porazmislite još jednom.

 

A kad poslušate priče, o-ba-ve-zno se prijavite na WEBINAR “Naučite reći NE”, jer i vi možete živjeti život sa više slobode, vremena za sebe i poštujući svoje potrebe. I gle čuda, kad počnete da poštujete sebe, drugi će dosljedno slijediti vaš primjer.

 

Poslušajmo zajedno tri uspješne priče.

 

 

A kad pogledate video, voljela bih čuti i vaše mišljenje:

 

Imate li vi ličnu priču kada je vaše “NE” unijelu značajnu pozitivnu promjenu u vaš život?

 

Vaše mišljenje i iskustvo je izuzetno važno, jer može pomoći i drugima da budu samopoštovana, poštovana žena koja voli i njeguje sebe više. Možda baš vaš način drugome pomogne.

 

Vaše iskustvo zlata vrijedi i zato vam najiskrenije hvala što ga dijelite s nama.

 

S ljubavlju, <3

Tijana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *