Webinar: Kako pronaći adekvatnog partnera

Webinar: Kako pronaći adekvatnog partnera

Društvance,

Želite li imati kvalitetan partnerski odnos pun ljubavi, poštovanja, razumijevanja, podrške i strasti?

 

No, šta je to što vas sprječava? Čini li vam se da vi u odnos ulažete mnogo, ali vam se briga, ljubav, pažnja ili podrška ne uzvraćaju onako kako biste željeli? Čini li se i vama da su “svi dobri zauzeti”, a oni koji su slobodni se na poslijetku uvijek pokažu kao emocionlno nedostupni? 

 

Ima dana koji ulivaju nadu da će ljubav krenuti, ali vrlo brzo se dogodi nešto što tu nadu poruši?

 

Jeste li se već sebi počeli govoriti nešto u stilu:

“Šta nije u redu sa mnom?”

“Hoću li ikada pronaći adekvatnog partnera?”

“Ma ni ne treba mi niko!” Ali u dubini duše jako patite i želite bliskost, pažnju i ljubav.

 

Potpuno vas razumijem. I mnogo puta sam bila tačno tu gdje vi jeste. Danas, ne samo da ja živim ljubav o kojoj vam pričam, već sam bila podrška i mnogim klijentima da dostignu isto.

 

Ako vam je dosta “pogrešnih” partnera i razočarenja, ovaj webinar će vam pokazati kako da unaprijedite svoj ljubavni život tako da budete istinski srećni. 

 

Šta ćete na webinaru dobiti?

  • Defiinisćete svoje najvažnije potrebe u partnerskom odnosu;
  • Osvijestiti 5 razloga zašto ne živite ljubav i strast kakvu želite i šta možete učiniti da to promijenite;
  • Nauiti 3 koraka da pronađete adekvatnog partnera;
  • Osvijestiti 3 pogrešna obrasca komunikacije i kako utiču na zadovoljstvo odnosom;
  • Naučiti kako ispravno komunicirati partneru svoje potrebe da biste stvarno živjeli kvalitetan partnerski odnos pun ljubavi, poštovanja i strasti.

 

Šta webinar nije?

Nije čarobni štapić. 🙂 Ne mogu vam obećati da će u vaš život sutra ušeta zgodni zabavni, zadivljujuće pametni – jednom rječju očaravajući dasa. Ali vam mogu obećati da ćete promjenom predstava o ljubavi i zamjenom loših strategija za izbor partnera boljim strategijama učiniti čuda za svoj ljubavni život. A ovaj webinar će vam pomoći upravo u tome.

 

Kako će webinar izgledati?

Webinar se sastoji od predavanja i praktičnih vježbi koje će vam pomoći da dođete do korisnih i važnih uvida i alata da unaprijedite svoj ljubavni život.

Da biste pristupili webinaru potrebna vam je samo Internet veza i moći ćete mu pristupiti putem bilo kojeg uređaja koji i inače koristite za surfanje netom.

Po završetku webinara ćete dobiti i snimak reprize, pa, čak i ako unaprijed znate da ne možete stići da mu prisustvujete u realnom vremenu, i dalje se možete prijaviti i odgledati ga naknadno, jer će vam repriza biti dostupna još 7 dana.

 

Kako se prijaviti?

Webinar će biti  u subotu 28.3. u 18h. Da biste se prijavili, pošaljite ime, prezime i adresu (*) na mail tijanacup.liberta@gmail.com. Kao odgovor ćete dobiti instrukcije za plaćanje.

Vrijeme trajanja: 60 minuta

Cijena: 600 RSD / 10 KM / 5 EUR

Prijave traju do četvrtka 26.03.

 

Webinar vodi: Tijana Ćup, psihološka savjetnica sa višegodišnjim iskustvom u radu sa klijentima. Već niz godina pomaže pojedincima i grupama da osvijeste svoju unutrašnju snagu, da vole i poštuju sebe više i kreiraju zdrave i uspješne partnerske odnose. 

 

Radujem se druženju. <3

S ljubavlju,

Tijana

 

*Slanjem ličnih podataka dobrovoljno pristajete da isti budu korišteni za izradu fakture. 

 

5 thoughts on “Webinar: Kako pronaći adekvatnog partnera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *