4 razloga zašto je teško donijeti odluku

4 razloga zašto je teško donijeti odluku

 

Društvance,

 

Da čujemo: koliko teško vam je da donesete neku odluku? Da li možda predugo važete, analizirate, prikupljate informacije da biste na poslijetku zaključili da vam je potrebno još vremena prije no što donesete bilo kakvu odluku?

 

Jeste li suočeni sa dva jednako primamljiva/neprimamljiva izbora i prosto ne možete da se odlučite kojim putem da krenete?

 

Tresu li vam se gaće pri pomisli da biste mogli donijeti pogrešnu odluku? A odluku sa kojom drugi neće biti saglasni? Možda bi se vaši najdraži, poput roditelja ili partnera mogli pobuniti?

 

S druge strane, vjerujem da niste ovdje slučajno. Vjerujem da osjećate kao da ste zapeli i da bi vam dobro došao kakav koristan savjet koji će vam pomoći da odluke donosite daleko brže i lakše?

 

Na dobrom ste mjestu. U novom videu ćete dobiti upravo to što tražite. Pogledajte.

 

 

A kad pogledate video voljela bih čuti i vaše mišljenje.

 

Koja je to najmanja, najbezbolnija, najlogičnija odluka koju možete napraviti danas da biste postigli promjenu koju želite?

 

Vaše mišljenje i iskustvo je izuzetno važno, jer može pomoći i drugima da budu samopoštovana, poštovana žena koja voli i njeguje sebe više. Možda baš vaš način drugome pomogne.

 

Vaše iskustvo zlata vrijedi i zato vam najiskrenije hvala što ga dijelite s nama.

 

S ljubavlju, <3

Tijana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *