Bezuslovna partnerska ljubav – istina ili obmana

 

Društvance,

Jeste li se ikada zapitali da li postoji bezuslovna partnerska ljubav? I kako je dostići? I šta ona tačno podrazumijeva?

 

Djevojka iz mog inboxa jeste. I ne samo ona, već i mnogi drugi sa kojima sam o ovoj temi razgovarala. A upravo ova tematika izaziva mnoge zabune.

 

Da li je nekoga moguće voljeti bezuslovno? Ako jeste, jesam li ja loša osoba ili loš partner ako mi neke osobine i ponašanja mog partnera ipak smetaju? Da li imam izbor da ipak postavljam neke uslove?

 

Možda bezuslovno i mogu voljeti partnera koji je prema meni dobar, pošten i korektan, ali kako da volim partnera koji me vara, laže, obmanjuje ili omalovažava?

 

Odgovore na ova i druga pitanja ćete pronaći u današnjem videu.

 

 

A kad pogledate video voljela bih čuti i vaše mišljenje.

 

Kakve kvalitete ima partnerski odnos u kojem se i vi i vaš partner osjećate voljeno, poštovano, sigurno i srećno?

 

Vaše mišljenje i iskustvo je izuzetno važno, jer može pomoći i drugima da budu samopoštovana, poštovana žena koja voli i njeguje sebe više. Možda baš vaš način drugome pomogne.

 

Vaše iskustvo zlata vrijedi i zato vam najiskrenije hvala što ga dijelite s nama.

 

S ljubavlju, <3

Tijana

 

2 thoughts on “Bezuslovna partnerska ljubav – istina ili obmana

 1. Nasa “definicija” kojim smo se mi vodili bila je da smo PRIHVATILI JEDNO DRUGO SA SVIM VRLINAMA I MANAMA I JEDNO DRUGO SVOJOM LJUBAVLJU CINILI POSEBNIM!!!
  Ja sam pored njega bila pre svega postovana sigurna voljena i ispunjena zena u svakom smislu te reci.
  Bio mi je pre svega najbolji prijatelj,najbolji sagovornik,reci nam nekad nisu bile potrebne dovoljan je bio samo pogled,bio je moj vetar u ledja,bio je neko ko je znao kad treba da me uzdigne a isto tako i kad treba da smiri moj brzi duh.I ja sam isto to bila njemu.
  Suprotnosti se i te kako dobro slazu kad se nadje zajednicki jezik i dobra komunikacija.
  Bili smo dva tela a jedna dusa.
  Preminuo je iznenada na zalost pre 4meseca al dok nas smrt nije rastavila😓

  1. Draga Vesna, tako mi je žao. Ne mogu ni da zamislim bol koju osjećate. Zaista ste pored sebe imali divnog prijatelja i partnera. Srećna sam što ste tako mudro birali, te i imali priliku iskusiti jednu takvu zrelu, zdravu ljubav. ❤️
   Uz Vas sam. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *