Jeste li proaktivni ili smarate poslodavca?

Jeste li proaktivni ili smarate poslodavca?

 

Društvance,

Jeste li nekada pomislili da imate odličnu ideju, ali niste htjeli zamarati poslodavca, pa ste tu ideju poturili pod tepih i poslodavac za nju nikada nije saznao?

 

Ili ste je možda saopštili jednom, poslodavac je na nju pristao, ali ona od tog momenta nikada nije došla na red za realizaciju? Vaš nadređeni kao da je na nju zaboravio? Nikako da osmisli konkretan plan akcije i preda vam projekat u ruke?

 

Da li vam se čini da vam nadređeni ne daju priliku da pokažete šta znate? Posmatrate druge, manje kvalifikovane radnike kako se probijaju, a vi uvijek ostajete po strani?

 

Klimate li potvrdno na barem jedno od postavljenih pitanja, ovaj video je definitivno za vas. Pomoći će vam da svoju karijeru usmjeravate ka ciljevima koji će činiti da se osjećate zadovoljniji.

 

 

Ako osjećate da bi vam trebao podsticaj da razvijete sigurnost u sebe na poslu ili u drugim segmentima života, imam za vas izvanrednu vijest:

 

WEBINAR: Kako povećati i zadržati samopouzdanje?

 

Dobićete izvanrednu priliku da upoznate sebe bolje, da postanete sigurni u sebe, da spoznate svoje vještine, talente i sposobnosti. Svi znamo da, želimo li promijeniti naše životne okolnosti, promjena mora započeti iznutra. 

 

Prijave na webinar traju do 13.10.2019. Požuriteeeee. 🙂

 

S ljubavlju,

Tijana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *