Metod koji će vas odglaviti

Metod koji će vas odglaviti

 

Hej društvance,

Jesam li vam već ispričala zašto baš savjetovanje? 

 

Željela sam pomoći zaglavljenim dušama da pronađu radost i mir.  Možda vam to zvuči pretenciozno, ali moje srce se nadalo da mogu pomoći drugima da poštuju sebe toliko da se odreknu patnje i svoj život učine boljim.

 

Jer, godinama sam slušala drugarice kako se žale na svoje partnere, ali i dalje ostaju u nezdravim vezama. Slušala sam i one koji nemaju partnera i zbog toga pate, ali im je gledanje serija bilo daleko draže nego da izađu i upoznaju nekoga.

 

Slušala sam ljude kako gunđaju na posao koji rade, gunđaju na poslodavca i kolege, gunđaju na odnose u porodici, no sutra opet ustaju i ponavljaju dan bez i jedne jedine promjene.

 

Ukratko, svakodnevno se pred mojim očima odvijao onaj film “Dan mrmota” samo sa prenosom uživo i to me izluđivalo. Naravno, ne zato što sam ja bila bolja od njih, već baš zato što sam i ja jednom živjela to isto.

 

I ja sam bila zaglavljena. I ja nisam znala kuda bih. I ja sam gunđala usebi i naglas. I ja sam koristila racionalizaciju da opravdam svoju pasivnost: “Ne, nisam ja pasivna, već su prilike pogrešne.” Znate već kako to ide.

 

No, nisam se sviđala sebi. Nije mi se sviđao moj život. Nije mi se sviđao strah od mišljenja drugih. Nije mi se sviđalo to što imam 22 i potpuno sam zaleđena. Pa sam počela mijenjati, prvo sebe, a potom i druge okolnosti.

 

Jedan metod koji mi je u tome pomogao i koji i dan danas koristim je upravo ovaj koji vam opisujem u današnjem videu. Počnite ga praktikovati i život će vam promijeniti.

 

 

A kad pogledate video, voljela bih čuti i vaše mišljenje:

 

Koji problem ćete nastojati riješiti u narednom periodu?

 

Vaše mišljenje i iskustvo je izuzetno važno, jer može pomoći i drugima da budu samopoštovana, poštovana žena koja voli i njeguje sebe više. Možda baš vaš način drugome pomogne.

 

Vaše iskustvo zlata vrijedi i zato vam najiskrenije hvala što ga dijelite s nama.

 

S ljubavlju, <3

Tijana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *