Nauči šefa da te poštuje

Nauči šefa da te poštuje

 

Hej društvance,

Čini li vam se nekad da vas šef, menadžer ili kolege ne poštuju? Da li sebi daju toliko za pravo da se čak i izgalame na vas? Da li vas vrijeđaju?

 

Boli li vas što uopšte ne vide koliko se vi trudite i koliko sebe dajete za taj posao? Ćak ga i kući nosite, ali to niko ne uvažava.

 

A onda još i neko drugi dobije ono što bi trebalo vama pripasti? Prosto da poludite!

 

Mogu samo da zamislim koliko vas to čini nezadovoljnom i stresiranom. 

 

A želite li da vas poštuju više? Da uvaže vaš rad i trud? Da vas ne zatrpaju poslom do guše, već da dobijete tačno onoliko posla koliko realno možete podnijeti?

 

A ko to ne bi želio, jel da?!

 

Pogledajte video i saznajte kako naučiti šefa i kolege da vas poštuju više.

 

 

A kad pogledate video, voljela bih čuti i vaše mišljenje. 

 

Kako ste vi naučili ljude u vašem radnom kolektivu da vas poštuju? Ili, ako još niste, šta vam je najveći izazov kada je u pitanju poštovanje drugih na poslu?

 

Vaše mišljenje i iskustvo je izuzetno važno, jer može pomoći i drugima da budu samopoštovana, poštovana osoba koja voli i njeguje sebe više. Možda baš vaš način drugome pomogne.

 

Vaše iskustvo zlata vrijedi i zato vam najiskrenije hvala što ga dijelite s nama.

 

S ljubavlju, <3

Tijana

 

"Draga, nauči druge da te poštuju"

Preuzmite besplatnu e-knjigu

4 thoughts on “Nauči šefa da te poštuje

  1. Odlicna tema. I odlicno idejno resenje – samopostovanje. Samo ima tu jedan momenat koji nije pokriven kako izgraditi samopostovanje ako ga niste stekli do zaposlenja. Ljudi koji imaju samopostovanje nemaju ovaj problem a oni koji nemaju znaju da je to problem ali ne umeju da izgrade samopostovanje….

  2. Draga Milice,
    Potpuno se slažem i u tome da izgradimo samopoštovanje nam jako puno može pomoći psihološko savjetovanje.

    Topao pozdrav! 💕
    Tijana

  3. Pošto znam koliko vredi moj rad i trud na poslu i imam samopoštovanje, znam biti i vrlo samokritična. Tačno tako, neki rok ako je ne moguće ispuniti, nije realan ili se sukobi sa mojim stavovima i pravilima posla (dajem sebi za pravo da iskažem mišljenje i stav i to kažem šefu). Imam 44 godine života, radnog staža 24,5 godine i radim u ogromnom državnom preduzeću. Sve što ste rekli i savetovali Tijana, apsolutno je tačno. Poštujući pravila preduzeća i zauzetim stavom o radu nikad za sve ovo vreme nisam dobila destimulaciju, nego naprotiv mnogo puta stimulaciju. Znaju šefovi da vrednuju rad potčinjenih, ali i od njihovog stava zavisi Vaša nagrada. Tačno je: granica se mora postaviti u samom startu, izgraditi pozitivan odnos u radnom okruženju i problema ne bi trebalo da bude. Ali tvrdim i sledeće: “Ako se ne boriš sam za sebe, niko drugi neće”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *